Vax Air Switch 2 az 1-ben Vezeték nélküli porszívó
Vax Air Switch 2 az 1-ben Vezeték nélküli porszívó Vax Air Switch 2 az 1-ben Vezeték nélküli porszívó Vax Air Switch 2 az 1-ben Vezeték nélküli porszívó Vax Air Switch 2 az 1-ben Vezeték nélküli porszívó Vax Air Switch 2 az 1-ben Vezeték nélküli porszívó Vax Air Switch 2 az 1-ben Vezeték nélküli porszívó Vax Air Switch 2 az 1-ben Vezeték nélküli porszívó Vax Air Switch 2 az 1-ben Vezeték nélküli porszívó Vax Air Switch 2 az 1-ben Vezeték nélküli porszívó Vax Air Switch 2 az 1-ben Vezeték nélküli porszívó Vax Air Switch 2 az 1-ben Vezeték nélküli porszívó Vax Air Switch 2 az 1-ben Vezeték nélküli porszívó Vax Air Switch 2 az 1-ben Vezeték nélküli porszívó Vax Air Switch 2 az 1-ben Vezeték nélküli porszívó Vax Air Switch 2 az 1-ben Vezeték nélküli porszívó Vax Air Switch 2 az 1-ben Vezeték nélküli porszívó Vax Air Switch 2 az 1-ben Vezeték nélküli porszívó Vax Air Switch 2 az 1-ben Vezeték nélküli porszívó Vax Air Switch 2 az 1-ben Vezeték nélküli porszívó Vax Air Switch 2 az 1-ben Vezeték nélküli porszívó Vax Air Switch 2 az 1-ben Vezeték nélküli porszívó
Vax Air Switch 2 az 1-ben Vezeték nélküli porszívó
84 990  Ft 66 921  Ft Áfa nélkül
Ár / db

Availability: Nincs készleten

VAXH85-AC21-B-E

2 az 1-ben porszívó, két szívócsatornával rendelkezik, hatékony teljesítményt biztosítva a keménypadló és a szőnyegek takarításakor. A portartály kapacitása 0,35 l. Egy töltéssel 20 percig üzemképes.

Részletes leírás » Összehasonlít »


  • Akkumulátortöltő
  • Hajlékony kárpittisztító fej
  • LithiumLife akkumulátor
  • Vezeték nélküli 2 az 1ben porszívó és morzsaszívó.
  • 10 óra töltési idő,
  • 20 perc üzemidő.
  • 0,35 L portartály,
  • 3,5 kg
Részletek

2 az 1-ben vezeték nélküli kényelem

 

Az Air Cordless Switch a legmagasabb fokú vezeték nélküli kényelmet nyújtja önnek. Egyetlen eszközben egyesíti a sokoldalú seprű porszívót és a kézi funkciókat, amelyek lehetővé teszik, hogy ön könnyedén takaríthasson a padlón és egyéb felületeken, miközben a nehezebb takarítási feladatokban is a segítségére lesz.

 

LithiumLifeTM battery power

A kifáradásmentes LithiumLifeTMakkumulátorral ellátott Air Cordless Switch kényelmes és rugalmas takarítási megoldást kínál. Az akár 20 perces takarítási idővel ön hatékonyan takaríthat az otthonában anélkül, hogy folyamatosan csatlakozóaljat kelljen váltania a készülékével.

 

Ultrakönnyű használat közben

Mindössze 3,4 kg-os tömegével az Air Cordless Switch ultrakönnyű és könnyen mozgatható a lépcsőkön is. Ez biztosítja, hogy ön gyorsabban és könnyedén teljesítse mindennapi takarítási feladatait.

 

WindTunnel2TM technológia

Az Vax Air Cordless Switch az innovatív WindTunnel2TM technológiával két szívócsatornával van ellátva, hatékony teljesítményt biztosítva a keménypadló és szőnyegek takarítása során.** Ez segítségére lesz a takarításban, hogy eltávolíthassa a mélyen lerakódott szennyeződéseket.

 

LED lámpák

LED lámpák biztosítják, hogy könnyedén mozoghasson az otthonában, és kitakaríthasson a bútorok alatt is.

 

Irányítható technológia

Az irányítható technológia és a nagyfokú hátradönthetőség miatt könnyedén mozoghat a készülékkel a bútorok körül, alatt, és a szokatlan helyeken is.

Technikai részletek
Cikkszám
H85-AC21-B-E
Szín
szürke
Porszívó típus
akkumulátoros porszívó
Kefe
mini turbo kefe
Szívás technológia
ciklonos elválasztás
Zajszint dB
Nem
Víztartály kapacitása
Nem
Portartály kapacitása
0,35 liter
Speciális funkciók
boost mód
Hatósugár
Nem
Tartozékok
vékonyított tisztítófej
Üzemidő
30 perc
Tisztítás szélessége
23 cm
Termék státusz
új termék
Hol vásárolható meg?
Kézikönyv
Letöltések
Termékek összehasonlítása

Nincsenek összehasonlítható termékek kiválasztva.