Vax Floormate Cordless
Vax Floormate Cordless Vax Floormate Cordless Vax Floormate Cordless Vax Floormate Cordless Vax Floormate Cordless Vax Floormate Cordless Vax Floormate Cordless Vax Floormate Cordless Vax Floormate Cordless Vax Floormate Cordless Vax Floormate Cordless Vax Floormate Cordless Vax Floormate Cordless Vax Floormate Cordless Vax Floormate Cordless Vax Floormate Cordless Vax Floormate Cordless Vax Floormate Cordless Vax Floormate Cordless Vax Floormate Cordless Vax Floormate Cordless Vax Floormate Cordless Vax Floormate Cordless Vax Floormate Cordless Vax Floormate Cordless Vax Floormate Cordless Vax Floormate Cordless Vax Floormate Cordless Vax Floormate Cordless Vax Floormate Cordless Vax Floormate Cordless Vax Floormate Cordless Vax Floormate Cordless Vax Floormate Cordless Vax Floormate Cordless Vax Floormate Cordless Vax Floormate Cordless
Vax Floormate Cordless
109 990  Ft 86 606  Ft Áfa nélkül
Ár / db

Availability: Nincs készleten

VAXHF85-FM-C-E

A „Cordless” vezeték nélküli termékcsaládunk tagjaként a Floormate Cordless egy innovatív keménypadló-takarító gép, amely a tisztítófolyadék és a SpinScrub TechnologyTM együttes erejét használja a felületek könnyed és higiénikus megtisztítására.

Részletes leírás » Összehasonlít »


  • 250ml-es Floor 2 Floor mosófolyadék
  • Akkumulátortöltő
  • Keménypadló-takarító gép
  • Nedves-száraz takarítógép,
  • 750 watt,
  • 1 liter portartály.
Részletek

SpinScrub Technology™

 

A levédett SpinScrub Technology™ segítségével a Floormate Cordless keménypadló-takarító gép hatékony kosz- és folteltávolítást tesz lehetővé. Így ön megbirkózhat a nehezen eltávolítható foltokkal, miközben alapos tisztaságot tarthat fenn mindenütt az otthonában.

 

LithiumLifeTM akkumulátor erő

A kifáradásmentes LithiumLife™ akkumulátorral ellátott Floormate Cordless padlótakarító gép kényelmes és sokoldalú takarítási megoldást ajánl az ön számára. Az akár 30 perces* működési idővel és elég kapacitással a tágasabb helyiségek megszakítás nélküli kitakarításához, gyorsabban takaríthat ki nagyobb területeket is – gyakori tartályürítés nélkül.

 

Kíméletesen felsúrol mindenféle burkolt felületet

A Floormate Cordless padlótakarító gépet úgy tervezték, hogy képes legyen kíméletesen megtisztítani mindenféle burkolattal ellátott felületet anélkül, hogy megkarcolná, vagy más módon megrongálá őket. Így ön nyugodt lehet afelől, hogy minden felületét különösebb erőfeszítés nélkül, rendszeresen és magas minőségben tisztíthatja meg.

 

Hatékony szívóerő és gyors szárítás

A hatékony szívóerő és a gyors törlőpenge kombinációjának segítségével a Floormate Cordless keménypadló-takarító gép alaposan megtisztítja a a gyakran használt területeket, és egy szempillantás alatt megszárítja a felületeket – így ideális eszköz elfoglalt lakástulajdonosoknak.

 

TwinTank (kettős tartály) technológia

A Floormate Cordless további jellemzője a TwinTank technológia, amely takarítás közben elválasztja a tiszta és a szennyezett vizet. Ez segít a takarítási hatékonyság optimalizálásában, és higiénikussá és tisztává varázsolja a keménypadlókat az ön otthonában.

Technikai részletek
Cikkszám
HF85-FM-C-E
Szín
szürke
Porszívó típus
akkumulátoros padlótisztító
Kefe
SpinScrub Floor Head
Szívás technológia
Nem
Zajszint dB
Nem
Víztartály kapacitása
0,7/0,7 liter
Portartály kapacitása
Nem
Speciális funkciók
LithiumLife akkumulátor, nedves üzemmód
Hatósugár
Nem
Üzemidő
30 perc
Tisztítás szélessége
30 cm
Termék státusz
új termék
Hol vásárolható meg?
Vélemények


Letöltések
Termékek összehasonlítása

Nincsenek összehasonlítható termékek kiválasztva.