Vax Air Lift 2 az 1-ben Vezeték nélküli porszívó
Vax Air Lift 2 az 1-ben Vezeték nélküli porszívó Vax Air Lift 2 az 1-ben Vezeték nélküli porszívó Vax Air Lift 2 az 1-ben Vezeték nélküli porszívó Vax Air Lift 2 az 1-ben Vezeték nélküli porszívó Vax Air Lift 2 az 1-ben Vezeték nélküli porszívó Vax Air Lift 2 az 1-ben Vezeték nélküli porszívó Vax Air Lift 2 az 1-ben Vezeték nélküli porszívó Vax Air Lift 2 az 1-ben Vezeték nélküli porszívó Vax Air Lift 2 az 1-ben Vezeték nélküli porszívó Vax Air Lift 2 az 1-ben Vezeték nélküli porszívó
Vax Air Lift 2 az 1-ben Vezeték nélküli porszívó
129 990  Ft 102 354  Ft Áfa nélkül
Ár / db

Availability: Készleten

Vagy
VAXU85-ACLG-B-E

2 az 1-ben porszívó, három szívócsatornával rendelkezik, hatékony teljesítményt biztosítva a keménypadló és a szőnyegek takarításakor. A portartály kapacitása 1 l. Egy töltéssel 30 percig üzemképes.

Részletes leírás » Összehasonlít »


  • 2db Lithium Life akkumulátor
  • Akkumulátortöltő
  • Vezeték nélküli 2 az 1-ben porszívó kivehető kézi porszívóval
  • 3 óra töltési idő
  • 30 perc üzemidő
  • 1 L portartály
  • 5,5 kg
Részletek


Videó - kattintson!

 

Kiemelhető porszívóhenger az azonnali, könnyű elérhetőség érdekében


A kiemelhető porszívóhenger egyetlen gombnyomással eltávolítható a készülékről az azonnali, további hatótávnövelés érdekében, amely lehetővé teszi, hogy ön könnyedén, állandóan mozgásban maradva tisztíthassa meg a padlókat és egyéb felületeket az otthonában.

 

LithiumLifeTM akkumulátor erő

A két darab LithiumLifeTM akkumulátor akár 60 percnyi* takarítási időt biztosít. Az elemek egyenként 3 óra alatt töltődnek fel, és automatikusan kikapcsolnak, amint a töltés befejeződött.

 

WindTunnel3TM technológia

Az Air Cordless Lift porszívó WindTunnel3TM technológiával rendelkezik. Ez 3 szívócsatornát foglal magában a porszívófej teljes szélességében, ami nagyobb teljesítményt biztosít, valamint segít a lerakódott szennyeződés fellazításában és eltávolításában a szőnyegek és keménypadlók takarítása során.

 

Ultrakönnyű használat közben

Mindössze 5,1 kg-os tömegével az Air Cordless Switch ultrakönnyű és könnyen mozgatható a lépcsőkön, vagy akár az autóig.

 

LED lámpák

A beépített LED lámpák segítségével ön több port és szennyeződést fedezhet fel, mint valaha, valamint segítségükkel ön könnyedén mozoghat a készülékkel a bútorok körül, alatt és a szokatlan helyeken is.

 

Boost üzemmód

Ön a „boost“ gomb egyetlen érintésével fokozott teljesítményt érhet el, amivel megbirkózhat a makacs szennyeződésekkel, állatszőrrel és a forgalmasabb helyiségek kitakarításával, szerte az otthonában.

Technikai részletek
Cikkszám
U85-ACLG-B-E
Szín
szürke/kék
Porszívó típus
Nem
Szívás technológia
Nem
Zajszint dB
Nem
Víztartály kapacitása
Nem
Portartály kapacitása
Nem
Hatósugár
Nem
Üzemidő
Nem
Tisztítás szélessége
Nem
Hol vásárolható meg?
Vélemények


Letöltések
Termékek összehasonlítása

Nincsenek összehasonlítható termékek kiválasztva.